Eskişehir Butik Dershane

Odtülüler Dershanesi

Hızla gelişen ve değişen dünyada teknolojik gelişmelerle birlikte bilginin önemi artarak kişinin bireysel ve sosyal yönden gelişimine daha fazla önem verilmektedir. Sadece akademik yönden gelişim yeterli olmamakta bireyin sosyal yaşam becerileri de öne çıkmaktadır. Eğitim sistemine yeni anlayış getiren butik dershaneler özel ders ve sınıf ortamını birleştirerek bireyin her yönüyle gelişimine imkân sağlamaktadır. Butik dershaneler öğrenciyi merkeze alarak öğrenme stillerini ve alışkanlıklarını bilerek özel çalışmalar yürütmek, sınav teknikleriyle becerilerini artırmak, zaman yönetimini öğretmek, iletişim ve iş birliklerini sağlayarak tüm süreçlerde aktif kılmak gibi önemli adımlarla ilerlemektedir. Uygulanan tüm eğitimlerin amacı öğrencinin kendini yöneterek kişisel sorumluluklarını yerine getirmesini sağlayabilmektir. Bu sayede ne istediğini ifade eden, hedeflerini belirleyen öğrenciler çok daha başarılı bir eğitim hayatı sürdürmektedir.

 

Duygu Güney
Duygu Güney
Zamanında hizmetinden yararlanmış bir kişi olarak yorum yapmak gerekirse son derece iyi bir eğitim kurumudur
Dusunuyorum Oyleyse Yokum
Dusunuyorum Oyleyse Yokum
Heyecan dolu, keyifli, meraklı, ilgili ve öğreten bir ortam. Geleceğimi hiç endişe duymadan emanet edebileceğim bir yer 👏🏻
Erdal Demir (Erdalls)
Erdal Demir (Erdalls)
Eğitimin önemli olduğu kadar asıl eğitimciliğin daha çok önemli olduğunu bilmek gerekir. Öğrencileriyle ders dışı motivasyonunu sağlama noktasında da başarılı kadrosuyla Eskişehir Ödtülüler birçok farklı açıdan bölgenin en iyisi diyebilirim.
Fatma Karagoz
Fatma Karagoz
Sevgili arkadaşlar eğer sınav senesindeyseniz kesinlikle burayı şiddetle öneririm. Dersler, ilgi alaka her şey tam yıldız. İstediğim Üniversitemi kazanmış biri olarak söylüyorum dersleriniz için artık kaygılansanıza gerek yok 🤍
Nadir Yavuz
Nadir Yavuz
Öğrencileriyle ders dışı motivasyonu sağlama noktasında başarılı zengin öğretmen kadrosuyla harika bir yer
HayaletTv
HayaletTv
Öğrencileriyle ders dışı motivasyonunu sağlama noktasindada başarılı kadrosuyla Eskişehir Ödtütlüler birçok farklı açıdan bölgenin en iyisi diyebilirim rahatlıkla
Kaan Arda Açıksöz
Kaan Arda Açıksöz
Eskişehir her gidenin üniversite sahibi olduğu bir şehir bende çok merak ediyordum gelince bu merak yerine heyecan başladı
hüseyin efe alp
hüseyin efe alp
çok güzel bir dershane gönül rahatlığıyla çocuğunuzu yazdırabilirsiniz hem fiyatlar uygun hem dersler çok güzel geçiyor

 

Hemen hızlı fiyat alabilmek için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz.

    Butik dershane anlayışında öğrencilere ayrılan zaman ve verilen birebir eğitimler maksimum fayda sağlayarak hedeflediği başarıya kolaylıkla ulaşmasını sağlamaktadır. Öğrenci sayısının az olması kişiye özel çalışmaların daha rahat yürütülmesini sağlamaktadır. İyi ve kaliteli eğitimi daha fazla ilgiyle yakından takip edilerek alan öğrenci başarısını artırmaktadır. Odtülüler Dershanesi uzun yılların deneyimi ile butik dershane çerçevesinde öğrenci odaklı olarak yürüttüğü tüm eğitim sürecinde alanında uzman eğitim kadrosu ile hizmet vermektedir. Her öğrencisinin bilişsel seviyesini deneme sınav sonuçlarıyla analiz ederek çalışma programını belirlemekte ve öğrencisini sıkı takibe alarak sürecin etkin yönetilmesini sağlamaya büyük özen göstermektedir. Eğitim süresi boyunca öğrencilerimize eşlik eden eğitim koçluğu uygulamamız sayesinde durumlarını ve gelişimleri yakından takip edilmektedir.

    Butik sınıflarda uzman eğitimciler ile kendisine uygun çalışma planlarını çeşitli çalışma metotları, takviye etüt çalışmaları ve zengin kaynaklar yardımıyla disiplinle yürüten öğrencilerimiz hedefledikleri başarılara ulaşmaktadır.

    ESKİŞEHİR’DE BUTİK DERSHANE TAVSİYE

    Eğitim kurumlarında başarı öğrencilerin seviyelerinin ne ölçüde yükseltildiği ne kadar katkı sağladığı ile ölçülmektedir. Okullarda verilen standart eğitim tam başarıyı sağlamakta yetersiz kalmaktadır. Sınıflardaki öğrenci sayısının fazlalığı sebebiyle öğretmenler öğrencilerinin durumunu analiz etmekte zorlanabilmekte, etüt ya da çözülemeyen soruların anlatımı ile ilgili taleplere zaman ayıramamaktadır.

     

    Butik dershaneler öğrenci sayısının daha az olması ile öğrenci öğretmen ilişkisini güçlendirmekte, eksikler daha net şekilde ortaya çıkmakta ve gidermeye yönelik kişiye özel uygulamalarla kalıcı öğrenme gerçekleşmektedir. Bu nedenle okula takviye ya da sınavlara hazırlık için butik dershaneler tavsiye edilmektedir. Odtülüler Dershanesi kurumsal tecrübesiyle, uzman kadrosuyla butik dershane anlayışı ile verdiği eğitimlerde öğrencilerinin gelişimine katkı sağlamak amacıyla birebir takip ederek çalışmalarını düzenli ve planlı yürütmesini sağlamaktadır. Tüm süreçte sistematik ve disiplinle ilerleyen öğrencilerimiz başarı potansiyellerini artırmaktadır.

    BUTİK DERSHANE YORUMLARI

    Eskişehir Dershane yorumlarında butik dershaneler yoluyla eğitim alan öğrencilerin olumlu geri bildirimleri olduğu görülmektedir. Yorumlarda belirtildiği üzere kişiye özel programlar yürütülen, detaylı sınav sonuçları analizi yapılan, etüt çalışmalarıyla desteklenen butik dershane eğitimi ile başarı oranlarındaki artışlar öne çıkmaktadır. Her zaman öğrencilerinin başarısını ilke edinen Odtülüler Dershanesi 15 yıllık tecrübesi ile alanında deneyimli ve bilinçli eğitimcileri, uzman kadrosu ile butik dershane hizmeti vermektedir. Kalabalık sınıflarda etkin ve verimli iletişim sağlama imkânı azaldığından butik dershane hizmeti ile öğrencisiyle iletişimini güçlü tutmakta ve profiline uygun çalışmaları istikrarlı biçimde yürütmesi takip edilmektedir.

    Bu çerçevede gerçekleşen eğitim ile öğrenci eksiklerini etüt çalışmaları, ek dersler yoluyla kısa sürede tamamlayarak başarısını üst seviyeye taşımaktadır. Eğitim koçluğu uygulaması ve motivasyon uygulamaları ile her yönden destek alarak hedeflerine ulaşmaktadır.

    BUTİK DERSHANE FİYATLARI

    Butik dershane fiyatları standart dershane fiyatlarına göre daha farklı oranlarda belirlenmektedir. Seçilecek butik dershanede verilecek eğitimin içeriğine ve niteliğine dikkatlice bakarak fiyat değerlendirmesi yapılmalıdır. Sınıflardaki öğrenci sayıları değişkenlik gösterebilen butik dershanelerde uzman tecrübeli kadro, deneme sınav sayısı ve etkin analizi, kaynak çeşitliliği gibi hususlara dikkat edilerek seçim yapılması önerilmektedir.

    Uzun yılların tecrübesiyle Odtülüler Dershanesi iyi ve kaliteli eğitim anlayışından taviz vermeden butik dershane fiyat politikasını belirlemektedir. Kaliteli eğitimin tüm unsurlarını barındıran kurumsal kimliğiyle öğrencisini her yönden gelişmesini sağlamak üzere uzman kadrosu, birçok eğitim metodu ve uygulaması ile hizmet vermektedir.

    BUTİK DERSHANE ÖNERİLERİ

    Butik dershaneler öğrencilerinin ihtiyaç ve beklentilerini ön plana çıkararak, her öğrencisine yeteri kadar vakit ayırarak tam öğrenmeyi etkin biçimde gerçekleştirerek başarı oranını artırması sebebiyle önerilmektedir. Kalabalık sınıflarda eğitimin verimi ve başarısı düştüğünden öğrenciler butik dershanelerde eğitimi sıkça tercih etmektedir.

    Butik dershanelerde öğrenci sayısının azlığı sayesinde öğrencilerin daha kolay takibi yapılabilmekte, eksikleri tam olarak belirlenmekte ve en kısa zaman diliminde giderilmesine yönelik özel çalışmalar yürütülmesine olanak sağlamaktadır. Uzun yıllardır eğitim alanındaki tecrübesiyle köklü bir eğitim kurumu olarak yer alan Odtülüler Dershanesi deneyimli ve uzman kadrosuyla verdiği butik dershane eğitimlerinde öğrencilerinin bireysel farklılıklarını gözeterek kişiye özel çalışma planları oluşturarak eğitim koçluğu uygulamakta ve etkin öğrenci takibini gerçekleştirerek başarının yolunu açmaktadır.

    EN İYİ BUTİK DERSHANE

    Butik dershaneler içerisinde en iyisini seçebilmek adına bazı önemli kriterlerin bulunmasına azami özen göstermek önemlidir. En iyi butik dershanelerde her öğrencinin akademik durumu ve potansiyeli göz önünde bulundurularak uzman kadro ile özel çalışma programları düzenlemeli, sınav sonuçları etkin analiz ve takip edilmeli, eğitim koçluğu, motivasyon uygulamaları gibi çeşitli metotlarla öğrencinin akademik ve psikolojik yönden sağlıklı bir süreçte eğitim alması sağlanıyor olmalıdır.

    Odtülüler Dershanesi butik dershane eğitiminde öğrencisinin her bakımdan gelişimine özen göstererek kaliteli eğitim anlayışı ile uzun yıllardır hizmet vermeyi sürdürmektedir. Başarı hikayeleriyle güçlenerek yenilikçi, çağdaş ve çeşitli eğitim metotlarını uzman kadro eşliğinde uygulayarak her öğrencisiyle yakından ilgilenmektedir. Eğitim süreçlerinin tümünde gösterilen disiplin, özen ve dikkat öğrencilerin performansını üst seviyelere çıkarmaktadır.

    MEZUN BUTİK DERSHANE

    Mezun durumundaki öğrenciler okula devam zorunluluğu olmadığından tam gün eğitim alma şansına sahip olmaktadır. Tam gün alınan eğitimin butik dershanelerde daha az sayıda öğrenciyle gerçekleşmesi daha etkin ve verimli çalışma disiplini oluşturmada büyük kolaylık sağlamaktadır. Odtülüler Dershanesi mezun durumundaki öğrencilerine sunduğu butik en iyi dershane eğitiminde akademik ortamdan uzaklaşmadan tam zamanlı olarak vermektedir. Sınav sürecini daha önce tecrübe eden öğrencisine eksiklerine ve beklentilerine yönelik çalışmaları uzman eğitimcilerimiz eşliğinde sistematik biçimde yürütmesini sağlanmaktadır.

    Sınav kaygısını üst seviyede yaşayarak performansı olumsuz etkilenebilecek öğrencilerimize eğitim koçluğu, motivasyon, rehberlik uygulamalarımız ile devreye girerek etkin şekilde destek verilmektedir. Yürütülen tüm çalışmaların başarısını olumlu yönde artırması için titizlikle takibi yapılarak hedeflerine ulaşması sağlanmaktadır.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Hızlı İrtibat

    Aşağıdaki formu doldurarak bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Öğrenci temsilcilerimiz sizinle hemen irtibata geçeceklerdir.

      Sohbet Başlatın
      Hemen soru sorun
      Merhaba,
      Size nasıl yardımcı olabilirim?